Gildia Renegaci - World Of Warcraft
Członek Gildii
Skladam podanie,
http://wow.sangreal.lt/armory/index.php … m=SangReal
Rufus, Resto Shaman(0/5/56), max Alchemista/Herbalista, max Cooking, 300 Fishing
Bym przy okazji przyniósł altów: Onus(64 Ret-Pala) i Unga(52 Feral-Druid).
A co do mnie: Adam, 32 lata, wlasnie koncze studia na uniwersytecie gdanskim.
cheers,
Adam
Ostatnio edytowany przez Adam (2008-10-12 09:34)
Nie ma sprawy, jak tylko zobaczysz jakiegoś oficera od nas to pisz na wowie, a dostaniesz inv.
Dziękuję w imieniu oficerstwa za złożenie podania. Może niefortunnie, że w tym miejscu, ale chciałabym przypomnieć o kilku zasadach Renegatów.
1. W Gildii nie ma handlu. Itemki i to co umiemy produkować oddajemy sobie za darmo.
2. Pomagamy niższym lvl solując instancje (oczywiście w logicznym czasie. Nie, że codziennie będzie się biegało komuś coś zrobić)
3. Na chacie gildiowym, żartujemy i smiejemy się, staramy się nie używać przekleństw.
4. Nie obrażamy i nie kłócimy się, wszelkie nieporozumienia rozwiązujemy na prive.
Jeśli te zasady nie są zbyt wygórowane to zapraszam do Renegatów.
Czy Twoja poprzednia gildia, nie bedzie miec do nas zalu, ze sie przeniosles?
Członek Gildii
Vareen napisał:
Czy Twoja poprzednia gildia, nie bedzie miec do nas zalu, ze sie przeniosles?
Ja jestem moją poprzednią gildią... tz. gm i 1/5 postaci...
Prawdopodobnie tez przyjdą z czasem, ale trudno stwierdzić czy się ruszą... na forum które założyłem 3 tygodnie temu nikt nie pisał a na ankiety nikt nie odpowiada, wiec interpretuje to jako znikle zainteresowanie.
cheers,
Adam
No coz, skoro nikt nie wyrazil jakis wiekszej troski, ze im gildia padla, no to trudno
Skoro tak, to ja nie mam nic przeciwko
Członek Gildii
Dzieki,
pozostali gracze tez sa zainteresowani wstapieniem do Renegatow... po prostu naz bylo za malo i ja za malo robilem aby cos z tym zmienic
Do kogo oni maja sie zwracac jezeli nie wchodza jeszcze tu na forum?
cheers,
Adam